کارمین حلال در روغن ۱۵ درصد CARMINE 15% OILDISPERSABLE

CARMINE 15% OILDISPERSABLE



برای سفارش و اطلاع از قیمت تماس بگیرید! 09123499272


مشخصات محصول

نام کالا

کارمین, CARMINE

حلالیت

در روغن

شکل ظاهری

مایع قرمز رنگ

E Number

E120

DESCRIPTION

Fine micro suspension of cochineal carmine in vegetal oil

وزن

۱۵ کیلوگرم

تاریخ انقضا

۲ سال بعد از تولید

شرکت سازنده

پرونکس, ‌ Pronex

کشور سازنده

پرو – امریکا جنوبی

توضیحات

کارمین حلال در روغن ۱۵ درصد CARMINE 15% OILDISPERSABLE

کارمین ، ماده رنگزای طبیعی است ، که منشا جانوری داشته و از بدن حشرات بدست می‌آید . کارمین ، نوعی رنگدانه است که در برخی محصولات غذایی برای ایجاد رنگ قرمز یافت می شود . استفاده از کارمین ، قدمتی بسیار طولانی دارد و در سالیان دور ، به آزتک ها در دهه ۱۵۰۰ برمی گردد . اروپاییان با استخراج این رنگ از پوسته خارجی حشرات از آن به عنوان ماده رنگی برای تولید پارچه های براق با سایه روشن قرمز استفاده می کردند .

کارمین ، رنگی در طیف قرمز روشن است ، که بیشتر به منظور ایجاد میزان رنگ مناسب در صنایع غذایی ، صنایع آرایشی _ بهداشتی و صنایع نساجی مورد استفاده قرار می‌گیرد . کارمین با خشک کردن ، خرد کردن و سپس جوشاندن سوسکهای حلزونی ( حشرات نرم بدن ، مسطح و بیضی شکل هستند ، که بومی مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری آمریکای جنوبی و مکزیک هستند ) تولید می شود تا اسید کارمینیک استخراج شود .

سوسک های حلزونی ، اسید کارمینیک ( C22H20O13 ) را به عنوان یک روش دفاعی تولید می کنند . اسید کارمینیک ، به طور معمول ۱۷_۲۴٪ از وزن حشرات خشک را تشکیل می دهد و می تواند از بدن و تخم آنها استخراج شود ، سپس با نمک های آلومینیوم یا کلسیم مخلوط می شود و رنگ کارمین بدست می آید .

کارمین ، قسمتی از خانواده بزرگ رنگ های غذایی است ، که برای جذابیت و فریبنده تر نشان دادن غذاهای بسته بندی شده و آماده مورد استفاده قرار می گیرد .

کارمین ، یکی از معدود رنگ دهنده های است ، که با گذشت زمان در برابر تخریب ، مقاومت می کند . کارمین ، یکی از مقاوم ترین رنگ ها در برابر نور ، گرما و در برابر اکسیداسیون از بین تمام رنگهای آلی طبیعی است و حتی از بسیاری از رنگهای غذایی مصنوعی پایدارتر است .

کاربردهای کارمین حلال در روغن ۱۵ درصد CARMINE 15% OILDISPERSABLE  

از کارمین حلال در روغن ۱۵ درصد CARMINE 15% OILDISPERSABLE ، در صنایع غذایی ( تولید نوشیدنی ها ، سوسیس ، کالباس ، شیرینی ، کیک ، انواع مشروبات الکلی ، روغن های خوراکی ، مایونز ، شکلات ، تهیه واکس برای پوشش‌ دهی میوه‌ها ، تولید فرآوده های پروتئین و گوشتی ، آبنبات ، مارگارین ، انواع شربت ها ، اسنک ، غذای خشک ، همبرگر ، ژله ، بیسکوییت ، آبمیوه ها ، سس کچاپ ، پیراشکی ها ، فرآورده‌‌های نانوایی ، مربا ، کلوچه ، تنقلات ، تهیه مارمالاد ، و … ) ، و … استفاده می شود .

همچنین از کارمین حلال در روغن ۱۵ درصد CARMINE 15% OILDISPERSABLE ، در صنایع آرایشی _ بهداشتی ( خمیر دندان ، رژ لب ، رنگ مو ، رژ گونه ، سایه چشم ، لوسیون‌ها ، شامپوها ، صابون ، پودر صورت ، و … ) ، صنایع داروسازی ( جهت تغییر در رنگ قرص‌ها و پمادها ، و … ) صنایع نساجی ، صنایع آزمایشگاهی ، صنایع رنگرزی ، صنایع فرش بافی ، صنایع لبنی ( کره ، پنیر پروسس ، پنیر چدار ، نوشیدنی‌های مبتنی بر شیر ، ماست ، بستنی ، و … ) ، صنایع کشاورزی ( محصولات فرآوری شده طیور ، و … ) ، و … استفاده می شود .

کارمین حلال در روغن ۱۵ درصد CARMINE 15% OILDISPERSABLE

کارمین چگونه تولید می شود ؟

برای تهیه کارمین ، بدن حشرات پودر شده را در محلول آمونیاک ( NH3 ) ، یا سدیم کربنات ( Na2CO3 ) می‌جوشانند ، مواد نامحلول را با صاف کردن جدا می‌کنند و زاج ( آلوم ) را به محلول نمک شفاف اسید کارمینیک ( C22H20O13 ) اضافه می‌کنند ، تا نمک آلومینیوم قرمز رسوب کند .

خلوص رنگ با عدم وجود آهن تضمین می‌شود . کلرید قلع ، اسید سیتریک ، بوراکس یا ژلاتین ممکن است ، برای تنظیم تشکیل رسوب اضافه شوند . برای سایه‌های بنفش ، آهک به زاج ( آلوم ) اضافه می‌گردد . از نظر شیمیایی ، اسید کارمینیک یک مشتق پیچیده آنتراکینون است .

کارمین حلال در روغن ۱۵ درصد CARMINE 15% OILDISPERSABLE

خواص کارمین

  • کارمین ، مضرات رنگ‌های مصنوعی و شیمیایی را ندارد .
  • کارمین ، پایداری بیشتری در مقایسه با رنگ‌های خوراکی مصنوعی دارد .
  • کارمین ، مناسب جهت استفاده در محصولات غذایی به عنوان رنگ خوراکی .
  • کارمین ، در برابر حرارت ، تابش نور و اکسیداسیون مقاوم است . 
  • کارمین ، محلول در آب و روغن می باشد .
  • کارمین ، مناسب جهت استفاده در محصولات آرایشی و بهداشتی به عنوان رنگ طبیعی .

کارمین حلال در روغن ۱۵ درصد CARMINE 15% OILDISPERSABLE

کارمین ، توسط سازمان غذا و داروی آمریکا ( FDA ) بی‌خطر تشخیص داده شده‌ است و در صنایع غذایی کاربرد فراوانی دارد .

 

برای اطلاعات بیشتر درباره کارمین حلال در روغن ۱۵ درصد CARMINE 15% OILDISPERSABLE ، اینجا کلیک کنید .