سدیم پرو فسفات اسید



برای سفارش و اطلاع از قیمت تماس بگیرید! 02155531207 یا 09123499272


فرم درخواست پیش فاکتور


توضیحات تکمیلی

نام کالا

سدیم پرو فسفات اسید

توضیحات

سدیم پرو فسفات اسید

سدیم پرو فسفات اسید ، با فرمول شیمیایی ( Na2H2P2O7 ) ، یک ترکیب نسبتا اسیدی با ( PH ) حدود ( 4 ) و به صورت پودری سفید رنگ می باشد . اجزای تشکیل دهنده سدیم پرو فسفات اسید ، اسید فسفریک خوراکی و نوعی نمک است .

سدیم پرو فسفات اسید ، اسید نمکی ضعیف شده است ، که در صنایع غذایی و شیرینی پزی مورد استفاده قرار می گیرد . سدیم پرو فسفات اسید ، یک پودر سفید رنگ و بی بو است ، که حاصل آب زدایی گرمایی مونو سدیم فسفات است . از سدیم پرو فسفات اسید ، در تهیه محصولات زیادی همچون پکینگ پودر ، استفاده می شود . در واقع از سدیم پرو فسفات اسید ، به عنوان یک ماده شیمیایی قوام دهنده ، امولسیفایر و به ویژه حجم دهنده خمیر عمل می کند . در ابتدا از این مخمر تنها برای حجیم سازی نان و شیرینی مورد استفاده قرار می گرفته است . در حال حاضر در صنایع غذایی مختلف و داروسازی نیز کاربرد دارد .

سدیم پرو فسفات اسید ، با نام های دیگری مانند : دی سدیم دی هیدروژن پیروفسفات ، دی سدیم پیروفسفات ، اسید سدیم پیرو فسفات ، دی سدیم دی هیدروژن دی فسفات و با نام اختصار ( SAPP ) ، شناخته می شود و همچنین این ماده به عنوان یک نمک فسفاته غذایی در صنعت کاربرد دارد .

در بررسی تاریخچه سدیم پرو فسفات اسید ، بایستی به اواخر قرن هجدهم میلادی برگردیم . در آن زمان نانوا ها به جای استفاده از مخمر های طبیعی ، از مواد شیمیایی برای تخمیر و ورآمدن خمیر استفاده می کردند . در واقع نانواها تلاش می کردند که به جای مواد قلیایی ، از ترکیبات شیمیایی اسیدها در ساخت مخمر ها بهره ببرند . آنها مخمر های طبیعی را کنار گذاشتند و از ترکیبات شیمیایی استفاده کردند .

از ترکیب سدیم پرو فسفات اسید با جوش شیرین ، گاز کربنیک آزاد می‌شود ، که باعث پوکی ، پف کردن یا ور آمدن خمیر می‌شود و همچنین این گاز موجب افزایش حجم و اسفنجی شدن بافت نان ، بیسکویت و کلوچه و سایر فرآورده های آردی می شود .

روش طبیعی برای تولید سدیم پرو فسفات اسید ، وجود ندارد . آب مونو سدیم فسفات در ۲۵۰ درجه سانتی گراد ، سدیم پرو فسفات اسید را تشکیل می دهد .

این ویژگی ها باعث شده تا در بسیاری از فرآورده های آردی ، از سدیم پرو فسفات اسید ، برای حجم دهی و کاهش زمان تخمیر استفاده شود .

سدیم پرو فسفات اسید ، با توجه به سرعت عملکردش به سه گروه زیر تقسیم بندی می شود :

اسید سدیم پیرو فسفات با سرعت عملکرد بالا ( Fast )
اسید سدیم پیرو فسفات با سرعت عملکرد متوسط ( Medium )
اسید سدیم پیرو فسفات با سرعت عملکرد کند ( Slow )

سدیم پرو فسفات اسید

کاربرد سدیم پرو فسفات اسید

از سدیم پرو فسفات اسید ، در صنایع غذایی ( متورم کننده خمیر ، امولسیفایر و بافر ، تهیه کنسرو های دریایی ، تهیه پنیر های خامه ای ، پکینگ پودر ، کیک ، دونات ، کلوچه ، آرد نانوایی ها ، تن ماهی ، وافل ، کاپ کیک ، محصولات گوشتی ، سوسیس ، کالباس ، تهیه نودل ، سیب زمینی خلالی ، شیرهای طعم دار ، نوشیدنی ها ، آب میوه ها ، تسریع کننده پخت و پز ، و … ) ، صنایع دارویی ، صنایع لبنی ، صنایع آرایشی _ بهداشتی ، و … مورد استفاده قرار می گیرد .

سدیم پرو فسفات اسید

مهترین استفاده سدیم پرو فسفات اسید ، ایجاد و حفظ تورم خمیر در محصولاتی مانند کیک و کلوچه و شیرینی می باشد . در نتیجه ، یکی از پرمصرف ترین اسیدهای جامد صنعت کیک و کلوچه و شیرینی ، سدیم پرو فسفات اسید است . استفاده از محصول باکیفیت در روند تولید محصولات خوراکی مانند کیک و کلوچه نقش به سزایی در سلامت جامعه ایفا می کند .

سدیم پرو فسفات اسید ، تاییدیه اداره غذا و داروی آمریکا را به منظور استفاده در محصولات غذایی دارا می باشد .

سدیم پرو فسفات اسید

علاوه بر صنعت غذا ، شاهد بهره گیری از سدیم پرو فسفات اسید ، در صنایع بهداشتی _ آرایشی نیز هستیم . همانطور که پیشتر هم ذکر شد ، در تولید خمیر دندان و نخ دندان نیز اهمیت کاربرد سدیم پرو فسفات اسید ، مشخص می باشد ، زیرا که قادر است تا منیزیم و کلسیم بزاق دهان را از بین ببرد و در نتیجه مانع از رسوب این مواد روی دندان ها و به وجود آمدن پلاک شود .

برای دستیابی به اطلاعات بیشتر درباره سدیم پرو فسفات اسید ، اینجا کلیک کنید .