اسانس پودری انگور



برای سفارش و اطلاع از قیمت تماس بگیرید! 09123499272


مشخصات محصول

نام کالا

اسانس پودری انگور

توضیحات

اسانس پودری انگور

اسانس انگور به صورت پودر و مایع محلول در آب و روغن عرضه می شود . اسانس انگور به دلیل تنوع این میوه در انواع مختلفی از جمله اسانس انگور قرمز ، سبز ، سیاه و زرد موجود است .

انگور میوه بسیار پرخاصیتی است که در فصل تابستان و اوائل پاییز به بازار عرضه می شود و کمتر کسی را می توانید پیدا کنید که این میوه را دوست نداشته باشد . برای بهره گیری از خواص این میوه در همه فصول می توان از اسانس آن استفاده کرد که اکنون توسط شرکت های مختلف خارجی و داخلی تولید و به بازار عرضه می شود .

اگر اسانس انگور در مجاورت هوا و نور قرار بگیرد، بوی آن تا حدودی تغییر خواهد کرد. در نتیجه از عواملی که باعث کاهش کیفیت این محصول می شود باید دوری کنید. سعی کنید این اسانس را در ظرف های رنگی با درب محکم نگه داری کنید تا هوا به داخل ظرف نفوذ پیدا نکند.

اگرچه این محصول در برابر گرما مقاوم است اما بهتر است در جای خشک و خنک نگهداری کنید . اسانس خوراکی انگور معمولا از روش تقطیر و با استفاده از بخار استخراج می شود . برخی اسانس ها شیرین و ملایم و برخی تلخ می باشند . یکی از مزایای اسانس ها تحریک حس بویایی می باشد . اسانس ها با تاثیر مستقیم بر مغز می توانند به تقویت مغز کمک کنند . این اسانس به دلیل اینکه حلال درآب می باشد در صنعت مواد غذایی بسیار کاربرد دارد . این اسانس در قنادی ها در تهیه و تولید بیسکوییت، شیرینی و کیک استفاده می شود . بیشترین فروش اسانس انگور در کارخانه های تولید آبمیوه می باشد .

خواص اسانس انگور

این اسانس با پرس سرد تولید شده و سپس تصفیه می شود تا ماده ای به رنگ سبز ، زرد یا قرمز تولید شود . این اسانس در تولید محصولات آرایشی _ بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد و حاوی اسیدهای چرب ضروری مفید برای پوست است .

از این اسانس برای رفع خشکی و تحریکات پوستی در قالب کرم ها استفاده می شود . این ترکیب باعث بسته شدن منافذ پوست و بیماری پوستی نشده و برای انواع پوست قابل استفاده است .

اسانس انگور در فرمولاسیون محصولات مراقبت از پوست برای کرم ها و لوسیون ها استفاده شده و به عنوان یک روغن حامل برای رایحه درمانی بسیار محبوب است . این ترکیب به دلیل سبک و صاف بودن یک روغن حامل ارجح برای بسیاری از مقاصد از جمله ماساژ درمانی است . این اسانس ویژگی های قابض دارد و برای پوست های چرب مفید است .

به دلیل خواص ضد میکروبی اثبات شده این ترکیب برخی از افراد برای درمان آکنه از آن استفاده می کنند. اگرچه تحقیقات کمی در مورد چگونگی عملکرد آن وجود دارد اما این اسانس با مهار باکتری هایی که می توانند به منافذ عمیق پوست وارد شوند از بروز آکنه جلوگیری می کند . روغن انگور می تواند پوست شما را شفاف تر کند .

عطرمایه انگور منبع خوبی از ویتامین E است که حتی بیشتر از روغن زیتون است . ویتامین E یک آنتی اکسیدان محلول در چربی است که به محافظت از سلول های شما در برابر آسیب رادیکال های آزاد که با سرطان ، بیماری های قلبی و سایر بیماری های مزمن مرتبط هستند ، کمک می کند. ویتامین E همچنین از سیستم ایمنی بدن شما پشتیبانی می کند . تحقیقات نشان می دهد این ماده ممکن است پیشرفت زوال عقل را کند کند ، اما مطالعه بیشتری در این مورد نیاز است .

کاربردهای اسانس انگور

این اسانس در نوشیدنی ها ، کیک ها ، شیرینی و شکلات مورد استفاده قرار می گیرد و همچنین در فرمولاسیون بسیاری از ترکیبات آرایشی _ بهداشتی به دلیل خواص نرم کنندگی و رایحه ملایم کاربرد دارد .

این اسانس همچنین برای تهیه آب نبات سخت و آب نبات جویدنی ، پاستیل میوه‌ای ، خمیر بیسکویت و کیک ، چای و نوشیدنی های حاوی آبمیوه ، نوشیدنی‌های حاوی شیر و بستنی حاوی میوه و ماست ، مایع عمل ‌آوری گوشت ، سس ها و سوپ های آماده مورد استفاده قرار می گیرد .

یکی دیگر از کاربرد های جالب اسانس انگور به این صورت است که تعداد نسبتا زیادی از افراد از این محصول به عنوان یک رایحه درمانی نیز استفاده می کنند تا بیماری های موجود در بدن خود را تا حد زیادی برطرف نمایند .
طریقه استفاده از اسانس انگور سفید به این صورت است که شما می توانید این محصول را در قالب سرم بر روی پوست بدن خود بمالید تا ویتامین های موجود در درون این کالا به طور کامل به پوست شما نفوذ کند .
شما با استفاده از این محصول می توانید آرامش لازم را دریافت کنید و همچنین میزان سلامتی قسمت های زیادی از بدن خود مثل قلب را افزایش دهید .

اسانس چیست ؟

اسانس یک واژه­ی فرانسوی به معنای عطرمایه ( عصاره ) و محلولی غلیظ و آبگریز می­باشد . این مایع بسیار فرار می­باشد ، فرار بودن مایع به این معناست که اگر مایع در مجاورت هوا قرار گیرد به راحتی تبخیر می­گردد ، به همین دلیل به عصاره­ ها مایع روغنی فرار نیز می گویند .

مایع روغنی فرار به عنوان متابولیک ثانویه در گیاهان ساخته می­ شود و به روش­های مختلفی می­توان آن­ها را از میوه­ ها و گیاهان استخراج نمود . فروش اسانس یکی از متنوع ترین و پرکاربرد ترین صنعت ها می باشد .

اسانس پودری انگور

اسانس های مایع

اسانس های مایع، طوری تهیه می گردند که یک قسمت از عصاره، یک و یا حداکثر دو قسمت از اسانس را شامل می شوند .

اکثر فارماکوپه ها عصاره های مایع را به روش پرکولاسیون تهیه می نمایند . برای این منظور عمل عصاره گیری را زمانی خاتمه یافته تلقی می کنند که به میزان وزن ماده گیاهی، عصاره تهیه شده باشد .

سپس شیر پرکولاتور را بسته و آن را دو ساعت به حال خود رها می کنند و در نهایت باقی مانده گیاهی را تحت فشار قرار داده و مایع حاصل از فشار را به قسمت عصاره اولیه می افزایند . عصاره آبکی را سپس ۵ روز در حرارت ۱۵ درجه سانتی گراد نگهداری و سپس صاف می کنند .

اسانس پودری انگور

استفاده از اسانس ها خوراکی

اسانس های خوراکی چیست؟

بسیاری از اسانس ها برای استفاده به عنوان یک طعم دهنده مناسب هستند و برای مصرف انسانی امن هستند .

همه روغنهای طبیعی می توانند عطر و طعم شدید را به محصول اضافه کنند .

روغنهای ضروری که لورن روغن ها به عنوان مواد غذایی برچسب گذاری می شوند ، با مقررات FDA ( یک طبقه بندی به نام GRAS ) تایید شده یا در صنایع تایید شده مواد تشکیل دهنده ایمنی برای صنعت طعم ظاهر می شوند .

روغنهای ضروری اسانس های بسیار متمرکز ، فرار ، آروماتیک گیاهان هستند .

این روغن های گیاهی طبیعی برای هر دو ویژگی عطر و طعم دهنده خود قدردانی می کنند .

اسانس پودری انگور

برای اطلاعات بیشتر درباره اسانس  اینجا کلیک کنید .