اسانس پودری بادام



برای سفارش و اطلاع از قیمت تماس بگیرید! 09123499272


مشخصات محصول

نام کالا

اسانس پودری بادام

توضیحات

اسانس پودری بادام

اسانس بادام به صورت پودر و مایع تولید می شود و در تولید شامپوها ، محصولات آرایشی _ بهداشتی ، اسکراب و بسیاری از محصولات دیگر مورد استفاده قرار می گیرد . اسانس بادام در نوع شیرین و تلخ موجود است و کاربرد گسترده ای در صنایع مختلف دارد . عصاره و اسانس بادام چه از نوع تلخ و چه از نوع شیرین آن ، علاوه بر استفاده در صنایع غذایی ، خواص درمانی دارد تا جایی که بادام تلخ حتی با وجود سمی بودن ، در پزشکی و داروسازی جایگاه ویژه ای در معالجه ی برخی بیماری ها از جمله بیماری های پوست و مو دارد .

اسانس و روغن بادام تلخ فقط برای موضع خارجی استفاده می شود و در حال حاضر از آن برای موارد خوراکی استفاده نمی کنند البته در گذشته برای درمان برخی بیماری ها حتی به صورت خوراکی هم از آن استفاده می شده است . از جمله خواص آن در درمان سردرد ، جلوگیری از ریزش مو و از بین بردن لکه های صورت است . بادام شیرین دارای انواع ویتامین ها ، کلسیم ، فسفر ، پروتئین و … است که این خواص در اسانس طبیعی گرفته شده از آن ، موجود است . این اسانس را در مواد غذایی ، پخت کیک ، شیرینی و انواع بیسکویت ها به کار می برند که علاوه بر طعم آن ، عطر و رایحه ی خوبی هم به این محصولات می بخشد .

اگر دستان شما بر اثر سرما یا کار ترک بر می دارد یا اینکه اگزمای پوستی دارید از کرم و پماد های حاوی اسانس بادام برای درمان این مورد بهره بگیرید زیرا کرم های حاوی این اسانس التهاب های پوستی را درمان می کنند و این به دلیل مزاج گرم و تر بادام شیرین است . بادام یک خوراکی بسیار مفید و سرشار از چربی های سالم ، فیبر ، ویتامین ها و مواد معدنی است که برای سلامت بدن مفید هستند . روغن بادام یکی از فراورده های بادام است که طرفداران بسیاری دارد زیرا علاوه بر افزودن عطر و طعم عالی به خوراکی ها خواص بی نظیری به آنها می بخشد .

عطرمایه بادام نیز سالهای اخیر برای استفاده در محصولات مختلف تولید و به بازار عرضه شده است . استفاده از این ترکیب بسیار ساده است و به راحتی در ترکیب محصولات قرار می گیرد .

خواص اسانس بادام

این اسانس از انواع مختلف بادام استخراج می شود و در دو نوع تلخ و شیرین موجود است . این اسانس ها پس از تهیه تصفیه می شوند تا سموم موجود در پوست بادام از بین می برند . عطرمایه بادام یک ترکیب همه کاره است که به وفور در محصولات خوراکی و مواد آرایشی مورد استفاده قرار می گیرد . این اسانس می تواند به رفع خشکی پوست و محافظت از آن در برابر اشعه های مضر نور آفتاب کمک کند .

در واقع این اسانس به دلیل اثرات مطبوع آن بر روی پوست و افزودن طعم خوشایند به مواد مغذی مورد استفاده قرار می گیرد و دارای برخی از خواص درمانی و محافظتی است به عنوان مثال پوست را آرام و در عین حال نرم می کند . بادام سرشار از ویتامین E و منبع بسیار خوبی از منیزیم ، فسفر و مس است . اسانس آن نیز سرشار از آنتی اکسیدان ها برای مقابله با رادیکال های آزاد آسیب رسان است و با خواص ضد التهابی ایمنی بدن را تقویت می کند .

عطرمایه بادام حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است که به حفظ سطح کلسترول سالم و بهبود حافظه کمک کند . این ترکیب ممکن است به شما در کاهش خطر ابتلا به بیماری هایی مانند سرطان و بیماری های قلبی نیز کمک کند . این ترکیب برای جذب رطوبت و آبرسانی پوست مفید است و با خواص آنتی باکتریال و دارا بودن ویتامین A می تواند برای درمان آکنه مفید باشد . غلظت ویتامین E موجود در این اسانس همچنین می تواند به بهبود آسیب های ناشی از خورشید ، کاهش علائم پیری و از بین بردن جای زخم کمک کند .

کاربردهای اسانس بادام

این اسانس را می توان برای رایحه درمانی در حمام ، سونا و برای ماساژ مورد استفاده قرار داد . همچنین از خواص ضد باکتری این اسانس می توان برای درمان یا پیشگیری از سندرم پای ورزشکاران و عفونت های قارچی استفاده کرد . از اسانس و روغن بادام می توانید به عنوان پاک کننده آرایش استفاده کنید تا از خواص نرم کنندگی و ضد چروک آن نیز بهره مند شوید . اگر طعم و بوی روغن بادام را دوست دارید می توانید چند قطره از اسانس آنرا به روغن های پخت و پز و خوراکی اضافه کنید و از خواص آن برای سلامتی بهره مند شوید .

اسانس های بادام تلخ و شیرین کاربرد گسترده ای در صنایع غذایی ، نوشیدنی و تولید محصولات آرایشی _ بهداشتی دارند و در سراسر دنیا به وفور مورد استفاده قرار می گیرند . این کاربردها با افزایش آگاهی افراد از خواص روغن و فرآورده های بادام افزایش یافته است زیرا همه سعی می کنند محصولاتی را انتخاب کنند که در فرمولاسیون آنها اسانس یا روغن بادام بکار رفته باشد . این اسانس اکنون کاربرد گسترده ای در تولید دسرها و انواع خوراکی ها دارد و در بعضی کشورها آنرا به شیر یا خامه و بسیاری از محصولات لبنی اضافه می کنند .

اسانس چیست ؟

اسانس یک واژه­ی فرانسوی به معنای عطرمایه ( عصاره ) و محلولی غلیظ و آبگریز می­باشد .

این مایع بسیار فرار می­باشد ، فرار بودن مایع به این معناست که اگر مایع در مجاورت هوا قرار گیرد به راحتی تبخیر می­گردد ، به همین دلیل به عصاره­ ها مایع روغنی فرار نیز می گویند .

مایع روغنی فرار به عنوان متابولیک ثانویه در گیاهان ساخته می­ شود و به روش­های مختلفی می­توان آن­ها را از میوه­ ها و گیاهان استخراج نمود .

فروش اسانس یکی از متنوع ترین و پرکاربرد ترین صنعت ها می باشد .

اسانس پودری بادام

اسانس های مایع

اسانس های مایع، طوری تهیه می گردند که یک قسمت از عصاره، یک و یا حداکثر دو قسمت از اسانس را شامل می شوند .

اکثر فارماکوپه ها عصاره های مایع را به روش پرکولاسیون تهیه می نمایند .

برای این منظور عمل عصاره گیری را زمانی خاتمه یافته تلقی می کنند که به میزان وزن ماده گیاهی، عصاره تهیه شده باشد .

سپس شیر پرکولاتور را بسته و آن را دو ساعت به حال خود رها می کنند و در نهایت باقی مانده گیاهی را تحت فشار قرار داده و مایع حاصل از فشار را به قسمت عصاره اولیه می افزایند .

عصاره آبکی را سپس ۵ روز در حرارت ۱۵ درجه سانتی گراد نگهداری و سپس صاف می کنند .

اسانس پودری بادام

استفاده از اسانس ها خوراکی

اسانس های خوراکی چیست؟

بسیاری از اسانس ها برای استفاده به عنوان یک طعم دهنده مناسب هستند و برای مصرف انسانی امن هستند .

همه روغنهای طبیعی می توانند عطر و طعم شدید را به محصول اضافه کنند .

روغنهای ضروری که لورن روغن ها به عنوان مواد غذایی برچسب گذاری می شوند ، با مقررات FDA ( یک طبقه بندی به نام GRAS ) تایید شده یا در صنایع تایید شده مواد تشکیل دهنده ایمنی برای صنعت طعم ظاهر می شوند .

روغنهای ضروری اسانس های بسیار متمرکز ، فرار ، آروماتیک گیاهان هستند .

این روغن های گیاهی طبیعی برای هر دو ویژگی عطر و طعم دهنده خود قدردانی می کنند .

اسانس پودری بادام

برای اطلاعات بیشتر درباره اسانس  اینجا کلیک کنید .