اسانس پودری بلوبری



برای سفارش و اطلاع از قیمت تماس بگیرید! 09123499272


مشخصات محصول

نام کالا

اسانس پودری بلوبری

توضیحات

اسانس پودری بلوبری

اسانس بلوبری ( blueberry ) یا توت آبی به صورت پودری و مایع عرضه شده و سرشار از آنتی اکسیدان است . اسانس بلوبری یک طعم دهنده عالی برای بسیاری از محصولات غذایی و دارویی است . پودر بلوبری از اهمیت بالایی در تهیه ی مکمل های ورزشی ، قرص های چربی سوزی ، پودر کیک ، انواع دارو و ژله های پودری برخوردار می باشد . تحقیقات صورت گرفته روی این اسانس نشان داده که میوه و عصاره ی بلوبری حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است ، به همین دلیل از اسانس این میوه برای تهه انواع کیک یا ژله ، نوشیدنی ها و آب نبات استفاده می گردد .

اسانس این میوه با استفاده از روش پرس سرد از دانه های میوه بلوبری استخراج می شود . این اسانس سرشار از اسید چرب ضروری امگا ۳ مانند اسید لینولنیک و اسیدهای چرب امگا ۶ مانند اسید لینولئیک است . این ترکیب در رایحه درمانی و مواد آرایشی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و به آرامش ، محافظت و مرطوب سازی پوست و مو کمک می کند . عطرمایه بلوبری سرشار از ویتامین E است که به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند .

اسانس بلوبری یک منبع عالی از کاروتنوئیدها ، توکوفرول ها و آنتی اکسیدان است که رادیکالهای آزاد را مهار کرده و به مرطوب سازی و تغذیه پوست کمک می کند . این اسانس سرشار از ویتامین K ، ویتامین C ، منگنز ، آنتی اکسیدان و فیبر است که برای سلامتی مفید هستند .

کاربردهای اسانس بلوبری

اسانس های معطر برای تولید عطر کارایی خوبی دارند و کافی است چند قطره از آنها را با برخی از رایحه های دیگر مخلوط کنید و رایحه دلپذیر جدیدی تولید کنید . این اسانس به واسطه رنگ و عطر خاص در ترکیب صابون ها مورد استفاده قرار می گیرد تا افراد از رایحه آن موقع استفاده از صابون لذت ببرند . این اسانس را می توان برای تولید شمع های معطر استفاده کرد و با روشن کردن شمع از پخش شدن رایحه آن در فضا لذت برد .

برای اینکه همواره لباس های شما خوشبو بماند ، می توانید چند قطره از این اسانس را روی پنبه یا اسفنج ریخته و در داخل کمد لباس هایتان قرار دهید . این اسانس تا هفته ها باعث معطر شدن همه لباس های داخل کمد خواهد شد . استفاده از چند قطره اسانس در وان گرم حمام می تواند فضای بی نظیری ایجاد کند اگر همراه با چند شمع و موسیقی آرام همراه باشد . رایحه درمانی یک روش عالی برای ریلکس کردن پس از یک روز پرمشغله است .

روغن دانه بلوبری یک روغن سبک است که به سرعت جذب پوست می شود و غنی از اسیدهای چرب ضروری و یک آنتی اکسیدان بسیار قدرتمند است که برای پوست و مو بسیار مفید است . سلول های پوست سر و فولیکول های مو با ماساژ اسانس بلوبری قابل ترمیم و تقویت هستند . روغن بلوبری معمولاً به عنوان مرطوب کننده پوست استفاده می شود و در درمان چین و چروک و علائم پیری به ویژه در اطراف چشم موثر است . این اسانس به تسکین خارش و تحریک ناشی از مشکلات پوستی کمک می کند .

همانطور که قبلا ذکر شد این اسانس به عنوان یک مرطوب کننده خوب عمل می کند. این بدان معناست که شما می توانید توسط با آثار پیری مقابله کرده و چین و چروک ها را برطرف کنید .

اسانس چیست ؟

اسانس یک واژه­ی فرانسوی به معنای عطرمایه ( عصاره ) و محلولی غلیظ و آبگریز می­باشد . این مایع بسیار فرار می­باشد ، فرار بودن مایع به این معناست که اگر مایع در مجاورت هوا قرار گیرد به راحتی تبخیر می­گردد ، به همین دلیل به عصاره­ ها مایع روغنی فرار نیز می گویند .

مایع روغنی فرار به عنوان متابولیک ثانویه در گیاهان ساخته می­ شود و به روش­های مختلفی می­توان آن­ها را از میوه­ ها و گیاهان استخراج نمود . فروش اسانس یکی از متنوع ترین و پرکاربرد ترین صنعت ها می باشد .

اسانس پودری بلوبری

خصوصیات شیمیایی اسانس چیست ؟

اسانس ها از یک سری ترکیبات پیچیده ای ساخته شده اند که از نظر ترکیبات شیمیایی با یکدیگر اختلاف دارند و در حقیقت انواع ترکیبات آلی از قبیل هیدروکربن ها ، الکل ها ، کتون ها ، آلدئیدها ، اترها ، استرها ، اکسیدها و غیره در روغن فرار یافت می شود .

به طور کلی ۵۰۰ نوع ترکیب شیمیایی ساخته شده است مثل روغن بادام تلخ ، بنزآلدئید و متیل سالسیلات و باید توجه داشت که بو و مزه اسانس ها مربوط به ترکیبات اکسیژنه موجود در آنها می باشد ( مثل الکل ها،آلدئیدها،استون ها و اترها ) .

قسمت اعظم ساختمان اسانس ها را ترپن ها تشکیل می دهند . لغت ترپن از کلمه آلمانی به معنی تربانتین مشتق شده است و دارای فرمول مولکولی ( C۱۰H۱۶ ) می باشد .

بیشتر اسانس ها از منوترپن ها ، سزکوئی پرپن ها و سزکوئی ترپنوئید ها تشکیل شده اند که دارای نقطه جوش پایین می باشند .

خواص فیزیکی اسانس چیست ؟

وزن اسانس­ها با درصد اختلاف بسیار کمی معادل یک­دیگر است این درصد اختلافات حدودا ۰.۸ الی ۰.۹ درصد می­ باشد .

به طور کلی اسانس ها به دلیل خاصیت روغن مانندی که دارند در آب حل نمی­ شوند اما با این وجود عطر و رایحه­ ی خود را به آب منتقل می­ کنند . قدرت چرخش نوری و ضرایب شکست آن­ها در آب از عوامل تشخیص اسانس ها می­ باشد .

هنگامی که اسانس­ها از میوه یا گیاهان گرفته می­ شوند کاملا بی­رنگ هستند و سپس و به مرور زمان به دلیل اکسیداسیون و رزینی شدن ، رنگ­ آن­ها تغییر و تیره رنگ می شود .

اسانس های مایع

اسانس های مایع، طوری تهیه می گردند که یک قسمت از عصاره، یک و یا حداکثر دو قسمت از اسانس را شامل می شوند . اکثر فارماکوپه ها عصاره های مایع را به روش پرکولاسیون تهیه می نمایند .

برای این منظور عمل عصاره گیری را زمانی خاتمه یافته تلقی می کنند که به میزان وزن ماده گیاهی، عصاره تهیه شده باشد .

سپس شیر پرکولاتور را بسته و آن را دو ساعت به حال خود رها می کنند و در نهایت باقی مانده گیاهی را تحت فشار قرار داده و مایع حاصل از فشار را به قسمت عصاره اولیه می افزایند . عصاره آبکی را سپس ۵ روز در حرارت ۱۵ درجه سانتی گراد نگهداری و سپس صاف می کنند .

اسانس پودری بلوبری

استفاده از اسانس ها خوراکی

اسانس های خوراکی چیست؟

بسیاری از اسانس ها برای استفاده به عنوان یک طعم دهنده مناسب هستند و برای مصرف انسانی امن هستند . همه روغنهای طبیعی می توانند عطر و طعم شدید را به محصول اضافه کنند .

روغنهای ضروری که لورن روغن ها به عنوان مواد غذایی برچسب گذاری می شوند ، با مقررات FDA ( یک طبقه بندی به نام GRAS ) تایید شده یا در صنایع تایید شده مواد تشکیل دهنده ایمنی برای صنعت طعم ظاهر می شوند .

روغنهای ضروری اسانس های بسیار متمرکز ، فرار ، آروماتیک گیاهان هستند . این روغن های گیاهی طبیعی برای هر دو ویژگی عطر و طعم دهنده خود قدردانی می کنند .

اسانس پودری بلوبری

برای اطلاعات بیشتر درباره اسانس  اینجا کلیک کنید .