اسانس پودری کیوی



برای سفارش و اطلاع از قیمت تماس بگیرید! 02155531207 یا 09103303701


فرم درخواست پیش فاکتور


مشخصات محصول

نام کالا

اسانس پودری کیوی

توضیحات

اسانس پودری کیوی

اسانس کیوی به صورت پودری در فروشگاه ایران فلیور موجود است و در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد . اسانس پودری کیوی علاوه بر کاربرد در صنایع غذایی در تولید محصولات آرایشی _ بهداشتی از جمله تولید کرم ها و لوسیون ها نیز بطور گسترده مورد استفاده قرار می گیرد . اسانس پودری کیوی یکی از اسانس های خاص است که طراوات و شادابی را به محصولات می افزاید .

میوه کیوی با رنگ سبز منحصر به فرد و رایحه دلپذیر ، یکی از میوه‌های محبوب زمستانی است ، که سرشار از ویتامین ( c ) است و فواید بسیاری برای بدن دارد . در حال حاضر اسانس پودری کیوی در محصولات مختلفی مانند کیک ، کلوچه ، ویفر ، آب میوه ها ، ژله ها ، بستنی و شربت ها مورد استفاده قرار می گیرد . از این میوه خوشمزه همچنین مربا ، مارمالاد ، شربت و میوه خشک تهیه می شود ، تا بتوان در تمام طول سال از خواص آن بهره مند شد .

امروزه بسیاری از سوپرمارکت ها و شیرینی پزی ها خرید اسانس پودری کیوی خود را از شرکت ها و فروشگاه های معتبر انجام می دهند ، که شرکت ایران فلیور یکی از آن فروشگاهای معتبر است .

خواص اسانس پودری کیوی

کیوی یک منبع عالی از ویتامین ( C ) است و همچنین ویتامین ( A ) ، فولات ، ویتامین ( E ) و ویتامین ( K ) است ، که آنها تا حدودی در اسانس پودری کیوی نیز وجود دارند . علاوه بر این کیوی حاوی مقدار زیادی پتاسیم ، کلسیم ، منیزیم و فسفر است ، که برای حفظ سلامتی عمومی مورد نیاز هستند . اسانس پودری کیوی سرشار از آنتی اکسیدان است ، بنابراین می تواند منافع بسیاری برای سلامتی داشته باشد و از همین رو برای حفظ سلامت پوست و مو بسیار مفید است .

استشمام اسانس پودری کیوی می تواند ، یک راه حل عالی برای افرادی باشد ، که مشکل بی خوابی دارند . البته خوردن میوه کیوی نیز به دلیل دارا بودن سطح بالایی از سرتونین و فلاونوئیدها می تواند ، مانند یک داروی خواب آور عمل کند . عطرمایه کیوی حاوی مقدار زیادی اسیدهای چرب ضروری مانند اسید لینولنیک و اسید آلفا لینولنیک است ، که خاصیت مرطوب کننده و مغذی دارند و به درمان خشکی پوست ، پیری و آسیب دیدگی ها کمک می کند .

اسانس پودری کیوی همچنین برای درمان موهای خشک ، بی روح و شکننده مفید هستند . آنتی اکسیدان های موجود در این اسانس ، رادیکال های آزادی که عامل آسیب و تحلیل رفتن سلول هستند را از بین می برد . اسانس پودری کیوی حاوی غلظت بالایی از ویتامین ( C ) است ، که به تشکیل کلاژن کمک می کند و باعث افزایش قوام پوست می شود و احتمال پیری پوست را کاهش می دهد . اسانس پودری کیوی دارای مواد مغذی و ویتامین های مختلفی است ، که از مشکلات مو مانند موهای خشک و شوره سر جلوگیری می کند .

کاربردهای اسانس پودری کیوی

اسانس پودری کیوی ، می تواند در خوراکی ها و محصولات مختلف مورد استفاده قرار بگیرد . شما می توانید اسانس پودری را به انواع کیک ، بستنی ، شکلات ، آب‌نبات ، ژله ، نوشیدنی ها و اسموتی ها اضافه کنید و از رایحه ملایم آن لذت ببرید .

اسانس پودری کیوی به اشکال مختلف در تولید محصولات آرایشی _ بهداشتی و شوینده ها و خمیر دندان مورد استفاده قرار می گیرد و حتما شما هم با استشمام عطر این میوه در محصولات مختلف احساس لذت و طراوت را در خودتان حس کرده اید . عطرمایه کیوی سرشار از ویتامین ( A ) و ویتامین ( C ) است و یکی از پر فروش ترین اسانس ها در دنیاست . شما هم می توانید با خرید اسانس پودری کیوی از منافع آن بهره مند شوید .

اسانس چیست ؟

اسانس یک واژه­ی فرانسوی به معنای عطرمایه ( عصاره ) و محلولی غلیظ و آبگریز می ­باشد .

این مایع بسیار فرار می­باشد ، فرار بودن مایع به این معناست که اگر مایع در مجاورت هوا قرار گیرد به راحتی تبخیر می­گردد ، به همین دلیل به عصاره­ ها مایع روغنی فرار نیز می گویند .

مایع روغنی فرار به عنوان متابولیک ثانویه در گیاهان ساخته می­ شود و به روش­های مختلفی می­توان آن­ها را از میوه­ ها و گیاهان استخراج نمود .

فروش اسانس یکی از متنوع ترین و پرکاربرد ترین صنعت ها می باشد .

اسانس پودری کیوی

خصوصیات شیمیایی اسانس چیست ؟

اسانس ها از یک سری ترکیبات پیچیده ای ساخته شده اند که از نظر ترکیبات شیمیایی با یکدیگر اختلاف دارند و در حقیقت انواع ترکیبات آلی از قبیل هیدروکربن ها ، الکل ها ، کتون ها ، آلدئیدها ، اترها ، استرها ، اکسیدها و غیره در روغن فرار یافت می شود .

به طور کلی ۵۰۰ نوع ترکیب شیمیایی ساخته شده است مثل روغن بادام تلخ ، بنزآلدئید و متیل سالسیلات و باید توجه داشت که بو و مزه اسانس ها مربوط به ترکیبات اکسیژنه موجود در آنها می باشد ( مثل الکل ها،آلدئیدها،استون ها و اترها ) .

قسمت اعظم ساختمان اسانس ها را ترپن ها تشکیل می دهند .

لغت ترپن از کلمه آلمانی به معنی تربانتین مشتق شده است و دارای فرمول مولکولی ( C۱۰H۱۶ ) می باشد .

بیشتر اسانس ها از منوترپن ها ، سزکوئی پرپن ها و سزکوئی ترپنوئید ها تشکیل شده اند که دارای نقطه جوش پایین می باشند .

خواص فیزیکی اسانس چیست ؟

وزن اسانس­ها با درصد اختلاف بسیار کمی معادل یک­دیگر است این درصد اختلافات حدودا ۰.۸ الی ۰.۹ درصد می­ باشد .

به طور کلی اسانس ها به دلیل خاصیت روغن مانندی که دارند در آب حل نمی­ شوند اما با این وجود عطر و رایحه­ ی خود را به آب منتقل می­ کنند .

قدرت چرخش نوری و ضرایب شکست آن­ها در آب از عوامل تشخیص اسانس ها می­ باشد .

هنگامی که اسانس­ها از میوه یا گیاهان گرفته می­ شوند کاملا بی­رنگ هستند و سپس و به مرور زمان به دلیل اکسیداسیون و رزینی شدن ، رنگ­ آن­ها تغییر و تیره رنگ می شود .

اسانس پودری کیوی

استفاده از اسانس ها خوراکی

اسانس های خوراکی چیست؟

بسیاری از اسانس ها برای استفاده به عنوان یک طعم دهنده مناسب هستند و برای مصرف انسانی امن هستند .

همه روغنهای طبیعی می توانند عطر و طعم شدید را به محصول اضافه کنند .

روغنهای ضروری که لورن روغن ها به عنوان مواد غذایی برچسب گذاری می شوند ، با مقررات FDA ( یک طبقه بندی به نام GRAS ) تایید شده یا در صنایع تایید شده مواد تشکیل دهنده ایمنی برای صنعت طعم ظاهر می شوند .

روغنهای ضروری اسانس های بسیار متمرکز ، فرار ، آروماتیک گیاهان هستند .

این روغن های گیاهی طبیعی برای هر دو ویژگی عطر و طعم دهنده خود قدردانی می کنند .

اسانس مایع بادام زمینی

برای اطلاعات بیشتر درباره اسانس  اینجا کلیک کنید .