سدیم لاکتات پودری

Sodium lactate



برای سفارش و اطلاع از قیمت تماس بگیرید! 02155531207 یا 09103303701


فرم درخواست پیش فاکتور


مشخصات محصول

نام کالا

سدیم لاکتات پودری

توضیحات

سدیم لاکتات پودری

سدیم لاکتات ، نمک سدیم اسید لاکتیک غیرفعال با خاصیت قلیایی سازی و جایگزین سازی الکترولیت است .

سدیم لاکتات پودری ، به عنوان ماده نگهدارنده ، تنظیم کننده اسیدیته و طعم دهنده محصولات غذایی مورد استفاده قرار می گیرد .

سدیم لاکتات ، یک عامل بازی است و جهت افزایش ( pH ) به کار می رود .

از سدیم لاکتات ، اغلب به عنوان جایگزین گلیسیرین در لوسیون‌ها ، کرم‌ها ، محصولات مراقبت از مو و لوازم آرایشی بکار برده می‌شود .

سدیم لاکتات ، طی متابولیسم طبیعی در بدن به بیکربنات تبدیل می شود ، در نتیجه بی کربنات پلاسما افزایش می یابد . بیکربنات حاصل ، با حذف یون هیدروژن و لاکتات از جریان خون ، منجر به افزایش ( pH ) خون می شود .

سدیم لاکتات ، به عنوان یک افزودنی غذایی ، دارای شماره E325 است . سدیم لاکتات ، به طور طبیعی مایع است ، اما به صورت پودر نیز موجود است .

سدیم لاکتات ، در فهرست داروهای ضروری سازمان بهداشت جهانی ، به عنوان ایمن ترین و موثرترین داروهای مورد نیاز در یک سیستم بهداشتی ثبت شده است .

به طور کلی ، لاکتات هایی مانند سدیم ، کلسیم و لاکتات پتاسیم نمک هایی هستند ، که از خنثی سازی اسید لاکتیک حاصل می شوند و بیشتر اسیدهای لاکتیک مورد استفاده تجاری ، از محصولات غیر لبنی مانند نشاسته ذرت ، سیب زمینی یا ملاس از طریق تخمیر بدست می آیند .

علاوه بر این ممکن است سدیم لاکتات ، از شکر یا تاپیوکا ( نوعی نشاسته مرغوب و پرکاربرد است ، که از ریشه های گیاه کاساوا به دست می آید ) نیز استفاده شود .

کاربردهای سدیم لاکتات پودری

از سدیم لاکتات پودری ، در صنایع غذایی ( در فرآورده های گوشتی ، نوشیدنی ها ، آبمیوه ها ، غلات ، امولسیفایر ، کیک اسفنجی ، مربا ، ژله ، مارمالاد ، شیرینیجات ، و … ) ، و … استفاده می شود .

همچنین از سدیم لاکتات پودری ، در صنایع آرایشی _ بهداشتی ( محصولات پوست و مو ، صابون ها ، شوینده ها ، نرم کننده ها ، لوسیون‌ها ، کرم‌ها ، شامپوها ، و … ) ، صنایع دارویی ، صنعت پزشکی ، صنایع لبنی ( ماست ، انواع پنیر ، دوغ ، بستنی ، شیر کندانسه ، کره مارگارین ، و … ) ، و … استفاده می شود .

سدیم لاکتات پودری

سدیم لاکتات پودری ، نباید با لبنیات یا لاکتوز اشتباه گرفته شود . سدیم لاکتات پودری ، از  لحاظ شیمیایی هیچ شباهتی با لبنیات یا لاکتوز ندارد  و برای افرادی که لاکتوز برای آنها ضرر دارد ، کاملا امن و بی ضرر می باشد ، زیرا سدیم لاکتات پودری ، یک افزودنی غذایی مجاز است .

سدیم لاکتات پودری

ویژگیهای سدیم لاکتات پودری

  • سدیم لاکتات پودری ، یک پودر شفاف و بی رنگ است .
  • سدیم لاکتات پودری ، به طور طبیعی از تخمیر شکر موجود در ذرت و چغندر بدست می آید .
  • سدیم لاکتات پودری ، به طور مصنوعی از واکنش اسید لاکتیک با یک ماده سنتزی ( مانند سدیم هیدروکسید ) تشکیل می شود .
  • سدیم لاکتات پودری ، محلول در آب است .
  • سدیم لاکتات پودری ، در دمای 113 درجه سانتی گراد به جوش می آید .
  • سدیم لاکتات پودری ، باعث افزایش عمر مفید و ایمنی محصولات غذایی ( آنتی باکتریال ) می شود .
  • سدیم لاکتات پودری ، دارای خاصیت ضد میکروبی بسیار خوبی است و به مهار رشد میکروارگانیسم ها کمک می کند .

سدیم لاکتات پودری

نکته :

سدیم لاکتات پودری ، به عنوان نرم کننده ، مرطوب کننده ، عامل بافری ، آنتی اکسیدان و یا عامل هم افزا در آنتی اکسیدان ها ، امولسیفایر ، تنظیم کننده اسیدیته ، طعم دهنده و افزایش جذب امولسیون ها و کاهش حالت روغنی امولسیون ها مورد استفاده قرار می گیرد .

برای اطلاعات بیشتر درباره سدیم لاکتات پودری ، اینجا کلیک کنید .