صمغ عربی ALLAND ROBERT



برای سفارش و اطلاع از قیمت تماس بگیرید! 09123499272


مشخصات محصول

نام کالا

INSTANT SOLUBLE GUM ACACIA 381I

دیگر نام ها

GOMME ARABIQUE INSTANTANEE 381I

حلالیت

در آب

E Number

E414

وزن کیسه

۲۵ کیلوگرم

برند

الند اند رابرت

کشور تولید کننده

فرانسه

توضیحات

صمغ عربی ALLAND ROBERT

صمغ عربی ( به انگلیسی : Gum Arabic ) که از درختی به نام صمغ سنگالی بدست می‌آید، رنگ آن به رنگ اغلب صمغ‌های معمولی زرد مایل به قرمز بوده، و محلول در آب است و عمدتاً شامل هیدرات‌های کربن است.

صمغ عربی یا صمغ آکاسیا صمغی طبیعی است که از دو گونه آکاسیا به نام‌های سنگالیا سنگال ( Acasia senegal ) و واچلیا سیال ( Acasia seyal ) استخراج می‌شود . از صمغ عربی در صنایع غذایی به عنوان «پایدارکننده» و در صنعت چاپ به عنوان روان‌کننده در انواع خاصی از جوهر برای چاپ و ساختن آبرنگ و گواش استفاده می‌شود .

از این صمغ در گذشته استفاده‌های زیادی می‌شده از جمله به عنوان تغییر میزان گرانروی جوهر مرکب . درضمن۸۰ درصد صمغ عربی در سودان تولید می‌شود .

صمغ عربی یک فیبر محلول در آب است که از درخت آکاسیای سودانی بدست می آید . صمغ عربی به دلیل خواص آنتی اکسیدانی، هیپوگلایسمیک و آنتی باکتریال کاربرد دارویی و غذایی فراوانی دارد .

این ماده با دارا بودن زنجیره های پلی ساکاریدی و انشعابات فراوان وزن مولکولی و ویسکوزیته کمی دارد و هنگام حل شدن در آب می تواند یک ژل نرم ایجاد کند .

حلالیت بالا و ویسکوزیته پایین و قیمت خرید و فروش مناسب صمغ عربی آنرا تبدیل به یک ماده ایده آل برای استفاده در صنعت نان و شیرینی و اسپری های طعم دهنده کرده است .

صمغ عربی ALLAND ROBERT

امروزه از صمغ عربی در بسیاری از موارد استفاده می کنند :

به عنوان مثال:

  • در ژلاتین
  • نشاسته اصلاح شده
  • دسر ها
  • محصولات لبنی مانند بستنی
  • شربت
  • آبنبات های سخت و یا نرم
  • سرامیک
  • پاکت نامه
  • لوازم آرایشی
  • داروهای گیاهی، قرصها و امیناسیون هایی که برای پوست استفاده می شود.
  • در سیگارسازی نیز به عنوان چسبندهٔ کاغذ سیگار استفاده می‌شود.
  • مادهٔ چسبندهٔ تمبرهای پستی نیز از این صمغ است.
  • یکی از ترکیبات مهم واکس نیز صمغ عربی است.
  • در نقاشی از آن به عنوان یک مادهٔ چسبنده در آبرنگ استفاده می‌شود.

صمغ عربی ALLAND ROBERT

ترکیبات صمغ عربی چیست

صمغ عربی یک منبع طبیعی فیبر ، نمک های معدنی و کربوهیدرات است. این ماده در آب محلول است و حاوی پتاسیم، منیزیم ، کلسیم و گروهی از کربوهیدرات ها به نام آرابینوز و گالاکتوز است.

صمغ عربی در واقع ترکیب پیچیده ای از گلیکوپروتئین ها و پلی ساکاریدها است و در درجه اول در صنایع غذایی به عنوان تثبیت کننده مورد استفاده قرار می گیرد .

صمغ عربی ALLAND ROBERT

سایرکاربردهای صمغ عربی

این ماده یک عنصر کلیدی در حکاکی بر روی سنگ ، صنعت چاپ ، تولید رنگ و چسب و لوازم آرایشی است و کاربردهای صنعتی از جمله کنترل ویسکوزیته در جوهرها و صنایع نساجی دارد هرچند مواد ارزانتر در بسیاری از این کاربردها با آن رقابت می کنند.

این ماده در صنایع غذایی به عنوان تثبیت کننده ، امولسیفایر، ماده قوام دهنده در بستنی ها ، ماده پرکننده ، آب نبات نرم ، آدامس و شیرینی پزی مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده همچنین برای مخلوط کردن شیرین کننده و طعم دهنده ها در نوشابه ها استفاده می شود.

این ماده به محض حل شدن در آب محلولی شفاف به رنگ زرد تا نارنجی – قهوه ای با pH حدود ۴.۵ ایجاد می کند. محلول شکر و صمغ عربی در آب گاهی اوقات برای جلوگیری از ایجاد کریستال های شکر و ایجاد یک بافت نرم در کوکتل ها مورد استفاده قرار می گیرد.

صمغ عربی ترکیبی منحصر به فرد از خواص امولسیون کننده عالی و ویسکوزیته پایین است که آنرا تبدیل به یک ترکیب طعم دهنده و تثبیت کننده برای عصاره مرکبات مورد استفاده در نوشابه ها می کند.

ایمنی برای مصارف انسانی

صمغ عربی یک پلی ساکارید پیچیده است که برای انسان و حیوان قابل هضم است و در روده بزرگ تحت تاثیر میکروارگانیسم ها تخمیر می شود.

از نظر FDA مصرف مقدار kcal/g 4 از این ماده در مواد غذایی قبلا مورد تائید بود که در سال ۲۰۱۸ این مقدار به kcal/g 1.7 کاهش یافت ولی در اروپا هیچ مقدار استانداردی برای مصرف این ماده تعیین نشده است.

برای اطلاعات بیشتر درباره صمغ عربی اینجا کلیک کنید .