اسانس پودری فندق

Hazelnut Flavour Powder



برای سفارش و اطلاع از قیمت تماس بگیرید! 09123499272


مشخصات محصول

نام کالا

اسانس پودری فندق

توضیحات

اسانس پودری فندق

اسانس پودری فندق یکی از اسانس های پرکاربرد در صنایع غذایی است و بیشترین کاربرد را در شکلات های فندقی دارد . اسانس فندق به صورت پودری در فروشگاه ایران فلیور موجود می باشد . این اسانس بیشتر توسط برندهای اروپایی تولید می شود و به صورت وارداتی در ایران نیز در محصولات غذایی و دارویی مورد استفاده قرار می گیرد .

عطرمایه فندق توسط دستگاه پرس از فندق استخراج می شود و می توان آنرا برای مقاصد مختلف از جمله کاربرد در فرمولاسیون محصولات آرایشی _ بهداشتی و آروماتراپی و ماساژ مورد استفاده قرار دارد . این ترکیب حاوی ویتامین های مغذی برای پوست و اسیدهای چرب ضروری است که به محافظت از پوست در برابر آسیب های خورشید ، تولید کلاژن و غیره کمک می کند .

به عنوان یک ماده غذایی اسانس فندق حاوی غلظت بالایی از اسیدهای چرب اشباع نشده هستند و تحقیقات نشان داده است که مصرف روغن فندق کلسترول خوب را افزایش داده و کلسترول بد ( LDL ) را کاهش می دهد . روغن فندق یک روغن حامل فوق العاده است که از فندق های بو داده و خام با پرس سرد تهیه می شود و هر زمان که با یک اسانس دیگر ترکیب شود رایحه ای غنی کننده ایجاد می کند .

اسانس پودری فندق برای دستگاه گوارش مفید است و از ایجاد سنگ صفرا و همچنین زخم های دستگاه گوارش جلوگیری می کند . روغن فندق از مواد مغذی و ویتامین های مفید تشکیل شده است و همچنین دارای آنتی اکسیدان هایی است که به عقیده بسیاری به محافظت از بدن در برابر سرطان کمک می کند .

روغن فندق می تواند به عنوان ضد آفتاب استفاده شود زیرا می تواند اشعه های مضر آفتاب را فیلتر کند . به همین دلیل در فرمولاسیون بسیاری از ضد آفتاب ها روغن فندق وجود دارد . برای محافظت بیشتر در برابر آفتاب شما می توانید این روغن را با روغن کنجد ، روغن آووکادو و همچنین روغن گردو ترکیب کنید .

کاربردهای اسانس فندق

این اسانس علاوه بر کاربرد در صنایع غذایی و آرایشی در داروسازی نیز مورد استفاده قرار می گیرد . فندق برای کمک به محافظت از رنگ برای مدت زمان طولانی تر در فرمولاسیون محصولات مراقبت از مو و رنگ موهای با کیفیت بکار می رود . روغن فندق همچنین باعث تقویت رویش تارهای مو پس از درمان های شیمیایی می شود .

علاوه بر این روغن فندق حاوی تانن است که آنتی اکسیدان های قوی هستند . تانن موجود در روغن فندق می تواند به خشک شدن پوست چرب ، پاکسازی و کوچک شدن منافذ و از بین بردن باکتری های آکنه کمک کند . عطرمایه فندق به افزایش تولید کلاژن کمک می کند . کلاژن یک پروتئین ضروری است که استخوان ها ، اندام ها و تاندون ها را در کنار هم نگه می دارد . این ماده باعث قوام و قابلیت ارتجاعی پوست شما می شود .

پوست ما با افزایش سن کلاژن کمتری تولید می کند اما ویتامین ( E ) موجود در اسانس فندق می تواند مانع کاهش کلاژن شود . یکی دیگر از کاربردهای اسانس و روغن فندق در صنایع تولید چوب و مبلمان است فقط کافی است چند قطره از آنرا بر روی پارچه نرم بریزید تا تمام گرد و غبارها ، خراش ها و همچنین اثر انگشت را از روی وسایل چوبی برطرف کند . این اسانس در ترکیبات مواد آرایشی ، شامپوها و لوسیون ها نیز برای ایجاد رایحه و بهره گیری از خواص مورد استفاده قرار می گیرد .

اسانس چیست ؟

اسانس یک واژه­ی فرانسوی به معنای عطرمایه ( عصاره ) و محلولی غلیظ و آبگریز می ­باشد .

این مایع بسیار فرار می­باشد ، فرار بودن مایع به این معناست که اگر مایع در مجاورت هوا قرار گیرد به راحتی تبخیر می­گردد ، به همین دلیل به عصاره­ ها مایع روغنی فرار نیز می گویند .

مایع روغنی فرار به عنوان متابولیک ثانویه در گیاهان ساخته می­ شود و به روش­های مختلفی می­توان آن­ها را از میوه­ ها و گیاهان استخراج نمود .

فروش اسانس یکی از متنوع ترین و پرکاربرد ترین صنعت ها می باشد .

اسانس پودری فندق

خصوصیات شیمیایی اسانس چیست ؟

اسانس ها از یک سری ترکیبات پیچیده ای ساخته شده اند که از نظر ترکیبات شیمیایی با یکدیگر اختلاف دارند و در حقیقت انواع ترکیبات آلی از قبیل هیدروکربن ها ، الکل ها ، کتون ها ، آلدئیدها ، اترها ، استرها ، اکسیدها و غیره در روغن فرار یافت می شود .

به طور کلی ۵۰۰ نوع ترکیب شیمیایی ساخته شده است مثل روغن بادام تلخ ، بنزآلدئید و متیل سالسیلات و باید توجه داشت که بو و مزه اسانس ها مربوط به ترکیبات اکسیژنه موجود در آنها می باشد ( مثل الکل ها،آلدئیدها،استون ها و اترها ) .

قسمت اعظم ساختمان اسانس ها را ترپن ها تشکیل می دهند .

لغت ترپن از کلمه آلمانی به معنی تربانتین مشتق شده است و دارای فرمول مولکولی ( C۱۰H۱۶ ) می باشد .

بیشتر اسانس ها از منوترپن ها ، سزکوئی پرپن ها و سزکوئی ترپنوئید ها تشکیل شده اند که دارای نقطه جوش پایین می باشند .

اسانس های مایع

اسانس های مایع، طوری تهیه می گردند که یک قسمت از عصاره ، یک و یا حداکثر دو قسمت از اسانس را شامل می شوند .

اکثر فارماکوپه ها عصاره های مایع را به روش پرکولاسیون تهیه می نمایند .

برای این منظور عمل عصاره گیری را زمانی خاتمه یافته تلقی می کنند که به میزان وزن ماده گیاهی ، عصاره تهیه شده باشد .

سپس شیر پرکولاتور را بسته و آن را دو ساعت به حال خود رها می کنند و در نهایت باقی مانده گیاهی را تحت فشار قرار داده و مایع حاصل از فشار را به قسمت عصاره اولیه می افزایند .

عصاره آبکی را سپس ۵ روز در حرارت ۱۵ درجه سانتی گراد نگهداری و سپس صاف می کنند .

اسانس پودری فندق

استفاده از اسانس ها خوراکی

اسانس های خوراکی چیست؟

بسیاری از اسانس ها برای استفاده به عنوان یک طعم دهنده مناسب هستند و برای مصرف انسانی امن هستند .

همه روغنهای طبیعی می توانند عطر و طعم شدید را به محصول اضافه کنند .

روغنهای ضروری که لورن روغن ها به عنوان مواد غذایی برچسب گذاری می شوند ، با مقررات FDA ( یک طبقه بندی به نام GRAS ) تایید شده یا در صنایع تایید شده مواد تشکیل دهنده ایمنی برای صنعت طعم ظاهر می شوند .

روغنهای ضروری اسانس های بسیار متمرکز ، فرار ، آروماتیک گیاهان هستند .

این روغن های گیاهی طبیعی برای هر دو ویژگی عطر و طعم دهنده خود قدردانی می کنند .

اسانس پودری فندق

برای اطلاعات بیشتر درباره اسانس  اینجا کلیک کنید .