اتیل مالتول Ethyl maltol



برای سفارش و اطلاع از قیمت تماس بگیرید! 09123499272


مشخصات محصول

نام کالا

اتیل مالتول Ethyl maltol

شکل ظاهری

پودر کریستالی سفید

فرمول شیمیایی

C7H8O3

حلالیت

…..

شناسه پاب‌کم

۲۱۰۵۹

برند

……

وزن

……

کشور سازنده

…..

توضیحات

اتیل مالتول Ethyl maltol

اتیل مالتول ( به انگلیسی : Ethyl maltol ) با فرمول شیمیایی C7H8O3 یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب‌کم ۲۱۰۵۹ است . که جرم مولی آن 140.14 g/mol می‌باشد .

اتیل مالتول ( Maltol ) یک پودر کریستالی سفید با بوی معطر مانند کارامل ( Butterscotch ) است . محلول رقیق شده آن عطر توت فرنگی است . این ماده به عنوان یک متابولیت نقش دارد . 1 گرم مالتول در 80 میلی لیتر آب حل می شود .

اتیل مالتول یک ترکیب آلی است که به طور طبیعی وجود دارد و در درجه اول به عنوان تقویت‌کننده طعم مورد استفاده قرار می‌گیرد . در پوست درخت کاج اروپایی ، سوزن‌های کاج و مالت کباب‌شده یافت می‌شود ( که از آن نام خود را می‌گیرد ).

این ماده یک پودر کریستالی سفید است که در آب داغ ، کلروفرم و سایر حلال‌های قطبی قابل حل است . این ماده بویی شبیه به بوی آب‌نبات پنبه و کارامل دارد . این ماده به عنوان یک افزودنی غذایی در اتحادیه اروپا ثبت نشده . در عوض ، مالتول به عنوان یک عنصر عطر و طعم در اتحادیه اروپا ثبت شده است . از مالتول برای انتقال عطر و طعم شیرین به رایحه ها استفاده می شود .

مالتول، مانند مربوط به 3 هیدروکسی 4-پریون مانند اسید کجیک ، به مراکز سخت فلز مانند Fe3 +، Ga3 +، Al3 + و VO2 + متصل می شود . با توجه به این ویژگی، مالتول به میزان قابل توجهی افزایش جذب آلومینیوم در بدن و افزایش قابلیت زیستی خوراکی گالیم و آهن را افزایش داده است .

مالتول در غذاهای حیوانی یافت می شود . همچنین مالتول یک ماده تقویت کننده طعم است که در مالت ، نان ، شیر، کره گرم ، گوشت دودی سرخ نشده ، کاکائو، قهوه ، جو غلات ، بادام زمینی بو داده ، فندق بو داده ، سویا و غیره یافت می شود .

اتیل مالتول یک ترکیب ارگانیک ، یک طعم دهنده ،  شیرین کننده معمولی و یک ماده شیمیایی با بوی بسیار دلپذیر است که به عنوان طعم دهنده در صنایع غذایی ، نوشیدنی ، تنباکو، قنادی و عطر استفاده می شود . اتیل مالتول (اتیل مارتول) همچنین می تواند به طور موثر تاریخ انقضاء غذا را گسترش دهد . اتیل مالتول (اتیل مالاتول) می تواند طعم های تیز را در مایع شیرین ، نرم می کند .

اتیل مالتول Ethyl maltol

اتیل مالتول و کاربردهای آن

طعم‌دهنده‌ها آن را مانند طعم کارامل و آب‌نبات پنبه توصیف می‌کنند . در حالی که حاوی برخی از نت‌های میوه‌ای و توت نیز هستند . این ماده به دلیل شیرینی بودن اغلب به عنوان تقویت‌کننده طعم طبیعی مورد استفاده قرار می‌گیرد . عطرسازها همچنین مالتول را برای اضافه کردن عطر و طعم شیرین در رایحه‌ها فرموله می‌کنند .

مالتول وقتی تشکیل می‌شود که گلوکز دارای پیوند 4-O گلیکوزید باشد ، مانند  دی‌سکاریدها ، مالتوز و لاکتوز ، و شکل‌گیری آن از مونوساکاریدها ناچیز است .

اتیل مالتول مانند 3-هیدروکسی 4-پیرون مانند اسید کوجیک ، به مراکز فلزی سخت مانند Fe3 + ،Ga3 + ،Al3 + و VO2 + متصل می‌شود . این خاصیت ، گزارش شده است که مالتول باعث افزایش جذب آلومینیوم در بدن می‌شود و باعث افزایش فراهمی زیستی خوراکی گالیم و آهن می‌شود .

از مالتول ( Maltol ) برای انتقال عطر شیرین به رایحه استفاده می‌شود و به عنوان تقویت‌کننده طعم‌دهنده در نان‌ها و کیک‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد .

مالتول یک عصاره دهنده است که به طور گسترده در صنایع غذایی ، نوشیدنی ، تنباکو، آبجوسازی ، لوازم آرایشی و صنایع دارویی مورد استفاده قرار می گیرد .

اتیل مالتول Ethyl maltol

کاربرد و دوز مرجع برای اتیل مالتول

  • نوشیدنی های نوشیدنی : 1-6 میلی گرم بر لیتر
  • بستنی، محصولات یخ زده و سس گوجه فرنگی : 5-15 میلی گرم بر کیلوگرم
  • شکلات، آب نبات و دسر: 5-50 میلی گرم بر کیلوگرم
  • نانوایی : 30 میلی گرم بر کیلوگرم
  • پودینگ : 7.5 میلی گرم بر کیلوگرم
  • ژله : 90 میلی گرم بر کیلوگرم
  • ترانسفورماتور عطر : 50-250 میلی گرم بر کیلوگرم

اتیل مالتول Ethyl maltol

برای اطلاعات بیشتر درباره اتیل مالتول اینجا کلیک کنید .