روغن پالم

Palm Oil



برای سفارش و اطلاع از قیمت تماس بگیرید! 09123499272


مشخصات محصول

نام کالا

روغن پالم

توضیحات

روغن پالم

روغن پالم یا روغن نخل ، گونه‌ای روغن گیاهی است ، که از مغز میوه نخل روغنی استخراج می‌شود . کشورهای مالزی و اندونزی ، بزرگ‌ترین تولیدکننده روغن پالم ، در جهان هستند . رنگ روغن نخل در حالت طبیعی ، به علت مقدار بالای بتاکاروتن ، قرمز است . به همین علت ، روغن هستهٔ نخل ، با روغن هستهٔ دیگر میوه‌های مشابه ، اشتباه نمی‌شود .

تفاوت‌ها در رنگ ( روغن هستهٔ پالم خام ، فاقد کروتنوئید است و قرمز نیست ) و در مقدار چربی اشباع شده‌ است . در حالی که روغن قشر میانی میوه خرما ( ۴۱٪ ) اشباع است و روغن هسته خرما و نارگیل ( ۸۱٪  و ۸۶٪  ) اشباع هستند .

روغن نارگیل همراه با روغن خرما ، یکی از معدود چربی‌های گیاهی بسیار اشباع شده‌ است ، که در دمای اتاق نیمه جامد است ، که شامل چندین چربی اشباع و غیر اشباع به صورت گلیسیرین ( ۰٫۱٪اشباع ) و میرستات ( ۱٪ اشباع ) و پالمیتات ( ۴۴٪ اشباع ) و استئارات ( ۵٪اشباع ) و اولئات و لینولئات و آلفا لینولئیک می‌باشد .

روغن پالم ، از اسیدهای چرب و گلیسیرین ، مثل همه چربی‌ها تشکیل شده‌است . بر خلاف تمام چربی‌ها ، اسیدهای چرب اشباع فراوانی دارد ، که در دمای اتاق جامد هستند .

روغن پالم ، مانند همه روغن‌های گیاهی ، حاوی کلسترول نیست ، اگرچه مصرف چربی اشباع شده کلسترول ( LDL ) و ( HDL ) را افزایش می‌دهد .

روغن پالم ، یک ماده رایج برای پخت‌ و پز در کمربند استوایی ، آفریقا ، آسیای جنوب شرقی و بخش‌هایی از برزیل است . در دیگر نقاط جهان برای پایین آوردن هزینه‌ها در صنایع غذایی تجاری و پایداری بالای اکسیداتیو  (اشباع ) محصول پالایش‌شده ، برای سرخ کردن هم استفاده می‌شود . در ضمن روغن پالم ، به عنوان یک جایگزین مناسب برای چربی‌های ترانس یافت شده‌ است .

روغن پالم ، تقریبا در ( ۵۰% ) از محصولات بسته بندی شده در سوپرمارکت ها ، شکلات ها ، خمیردندان ها ، رژلب و دئودورانت ها یافت می شود . روغن پالم ، در بسیاری از نقاط جهان به عنوان خوراک دام و سوخت زیستی ، مورد استفاده قرار می گیرد .

ویژگی های این درخت نخل و میوه آن ، روغن پالم را به یک جزء کلیدی در تمام صنایع تبدیل کرده است .

کابردهای روغن پالم 

از روغن پالم در صنایع غذایی ( روغن پخت و پز ، تولید بستنی ، مارگارین ، انواع غذاهای فرآوری شده ، کیک ، شیرینی ، کلوچه ، شکلات ، شیرخشک ، نوتلا ، انواع سس ها ، دونات ، سوسیس و کالباس ، شیر خشک ، چیپس ، پفک ، پاپ کورن ، نودل ، بیسکوییت ، خمیرپیتزا ، و … ) ، صنایع لبنی ( تهیه خامه ، شیر ، ماست ، پنیر ، کره ، و … ) ، صنایع آرایشی _ بهداشتی ( انواع شامپو ، خمیردندان ، رژلب ، دئودورانت ، انواع صابون ، لوسیون‌های بدن ، کرم‌های ضد آفتاب ، محصولات پاک‌کننده ، و … ) ، صنایع کشاورزی ( خوراک دام ) ، صنایع دفاعی ( تهیه بمبهای آتش زا ) ، صنعت شمع سازی ، و … استفاده می شود .

روغن پالم

روغن پالم چه ویژگی هایی دارد ؟

  • روغن پالم ، در دمای اتاق نیمه جامد است .
  • روغن پالم ، در برابر اکسیداسیون مقاوم است .
  • روغن پالم ، می تواند ماندگاری بیشتری به محصولات بدهد .
  • روغن پالم تصفیه نشده و تازه ، به رنگ قرمز نارنجی است .
  • روغن پالم ، در درجه حرارت بالا پایدار است .
  • روغن پالم فرآوری شده ، بی رنگ و بی بو است و تغییری در عطر و طعم محصولات غذایی ایجاد نمی کند .
  • از پوسته دانه های پالم ، پس از استخراج روغن  ، می توان برای تولید بتن استفاده کرد .
  • از خاکستر باقی مانده ، از سوزاندن الیاف پالم و هسته ها نیز ، می توان به عنوان جایگزین سیمان استفاده کرد .

روغن پالم

فواید مصرف روغن پالم

روغن پالم و خواص آنتی اکسیدانی ، روغن پالم و افزایش سطح ویتامین ( A ) در بدن ، روغن پالم حاوی ویتامین ( E ) ، روغن پالم و جلوگیری از سرطان لوزالمعده ، روغن پالم و کمک به سلامت مغز ، روغن پالم و خواص ضد التهابی ، روغن پالم حاوی مقادیر قابل توجهی از ویتامین های ( A ، D ، E ) ، روغن پالم و افزایش ماندگاری مواد غذایی ، روغن پالم مفید برای فشار خون ، روغن پالم و کمک بهبود بینایی ، روغن پالم و روشن کردن پوست ، و …

روغن پالم

برای اطلاعات بیشتر درباره روغن پالم ، اینجا کلیک کنید .