پروپیلن گلیکول Propylene Glycol USP

PGUPS



برای سفارش و اطلاع از قیمت تماس بگیرید! 02155531207 یا 09103303701


فرم درخواست پیش فاکتور


مشخصات محصول

نام کالا

پروپیلن گلیکول

دیگر نام ها

پروپیلن, پی جی

وزن

۲۱۵ کیلوگرم

شرکت سازنده

SK picqlobal Co.,Ltd

کشور سازنده

Korea

توضیحات

پروپیلن گلیکول Propylene Glycol USP

پروپیلن گلیکول ( به انگلیسی : Propylene glycol ) با فرمول شیمیایی ( C3H8O2 ) یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب‌کم ۱۰۳۰ است . که جرم مولی آن ۷۶٫۰۹ g/mol می‌باشد .

پروپیلن گلیکول ماده ای است که عموما به عنوان افزودنی غذایی ، و در بسیاری از مواد آرایشی و محصولات شوینده بهداشتی مصرف می شود .

در اروپا و ایالات متحده آمریکا ، پروپیلن گلیکول از لحاظ سالم و بی خطر بودن مورد تأیید است . تنها موردی که بحث برانگیز است ، استفاده از این ماده در ساخت ضدیخ ها است .

پروپیلن گلیکول Propylene Glycol USP افزودنی خوراکی صنعتی است ، که به همان گروهی متعلق است که الکل قرار دارد .

پروپیلن گلیکول ( Propylene glycol ) ، بی رنگ ، بی بو و غلظتی شبیه شربت دارد ، کمی غلیظ تر از آب است ، عملا هیچ طعمی ندارد . به علاوه ، برخی ماده ها را خیلی بهتر از آب حل می کند و خاصیت حفظ رطوبت مواد را دارا می باشد ( از خشک شدن و ترک خوردن موادی که دارای این ماده باشند ، جلوگیری می کند) . این خاصیت باعث شد تا پروپیلن گلیکول ( Propylene glycol ) به یک افزودنی پرکاربرد تبدیل شود ، پس در بسیاری از غذاها و نوشیدنی های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد .

پروپیلن گلیکول ( Propylene glycol ) در صنایع خوراکی و سایر صنایع کاربرد های ویژه ای دارد و یکی از افزودنی هایی است که در طول روز به طرق مختلف مورد مصرف قرار می گیرد . این افزودنی غذایی مانند سایر مواد از جمله جوش شیرین غالبا در غذاهایی که روزانه استفاده می کنیم موجود می باشد .

همچنین در سایر گرید ها کاربردهای گوناگونی دارد ، به عنوان مثال به عنوان ماده اصلی بسیاری از محصولات دارویی ، آرایشی و بهداشتی استفاده می شود .

در محصولات پخته شده ، آب نبات ها و همچنین به منظور پخش یکنواخت طعم در محصولات این افزودنی استفاده می شود . سلامت آن در سال 1973 مورد تایید قرار گرفت .

قابلیت بالای آن در حفظ رطوبت سبب شده است تا کیفیت محصولات غذایی بهبود یابد و محصولات ضدعفونی کننده و الکل هایی که استفاده می شوند ، خشکی پوست را در پی نداشته باشند .

کاربردهای پروپیلن گلیکول Propylene Glycol USP

بخش زیادی از این ماده ( پروپیلن گلیکول ) به‌عنوان ماده‌ی خام در تولید رزین‌های پلی‌استر غیراشباع استفاده می‌شود . در این‌گونه واکنش‌ها پروپیلن گلیکول با مخلوط مالئیک انیدرید و ایزوفتالیک اسید برای تولید کوپلیمرها واکنش می‌دهند . پلی پروپیلن گلیکول  ( Propylene glycol ) با پروپیلن اکساید واکنش می‌دهد و اولیگمر ها و پلیمرهایی را ایجاد می‌کنند که در تولید پلی اورتان استفاده می‌شود .

همچنین این ماده ( پروپیلن گلیکول ) به‌عنوان حلال ، حامل ، دیسپرس کننده ، پایدار کننده ، اصلاح کننده ویسکوزیته  و همین‌طور به‌عنوان نگه‌دارنده‌ی غذا و تنباکو کاربرد دارد . این ماده همچنین در صنایع غذایی به‌عنوان شیرین‌کننده کاربرد دارد .

پروپیلن گلیکول Propylene Glycol USP ، در بستنی و نوشیدنی‌ها نیز استفاده می‌شود . در محصولات مراقبت بهداشتی نیز از این ماده ( پروپیلن گلیکول ) استفاده می‌شود . پروپیلن گلیکول ( Propylene glycol ) به‌عنوان حلال در بسیاری از مواد دارویی به کار می‌رود . برای مثال در داروهایی نظیر دیازپام ، لورازپام که در آب نامحلول می‌باشند این ماده استفاده می‌شود .

این ماده ( پروپیلن گلیکول ) در فرمول قطره‌های اشک مصنوعی نیز به‌عنوان ماده اولیه کاربرد دارد . پروپیلن گلیکول نظیر اتیلن گلیکول می‌تواند نقطه‌ی انجماد آب را پایین بیاورد ، این خاصیت موجب شده تا در بسیاری سوخت‌های مثل سوخت هواپیما برای جلوگیری از یخ‌زدگی استفاده شود .

از این ماده ( پروپیلن گلیکول ) در صنعت غذا ، آرایشی و بهداشتی و دارویی به دلیل خاصیت جذب رطوبت بالا استفاده می‌شود . این ماده می‌تواند به‌عنوان حلال در رنگ‌های غذا ، اسانس‌ها و طعم‌دهنده‌ها استفاده شود . در صنعت نیز این ماده به‌عنوان حلال رنگ و پلاستیک کاربرد فراوان دارد . ازاین ماده نیز برای ایجاد دود مصنوعی استفاده می‌شود .

پروپیلن گلیکول Propylene Glycol USP

برای اطلاعات بیشتر درباره پروپیلن گلیکول Propylene Glycol USP اینجا کلیک کنید .